Finn billige flybilletter og hotell her

[tp_search_shortcodes slug="1113abb6"]

Reis på blogg for inspirasjon

Det er mange spennende blogger å lese på nettet. Disse kan fort være godt tidsfordriv på flyplassen, eller også gjerne ha inspirasjon til ditt neste reisemål. En flott nettside for å finne de aller beste er toppblogg.no Der kan du finne frem til de aller beste bloggene på nett og ta en digital reise blant folk og ideer. Og, kanskje du kan bli inspirert til å skrive en blogg selv, kanskje en reiseblogg?

Hva er en blogg

En blogg er rett og slett en samling av tanker, ideer og oppdateringer fra en eller flere andre mennesker. Det kan være så lett som en serie av artikler om reise, eller det kan være en frøkens filosofiske tanker mens hun reiser rundt om i Vietnam. En blogg er enkelt sagt en samling av tanker og ideer fra en person eller bedrift.

Utbredelsen av blogging

Med internett ble det fort mulig å dele sine ideer, artikler og tanker og opplevelser med resten av verden, og disse bloggene ble fort populære! Det er ikke så rart, da man her kan lese om eventyr i Asia, Afrika og mere til, eller lære noe mer spesifikt om teknikk. Blogg gjør det mulig for enhver å dele sine erfaringer og for oss som leser dem kan vi lære av dem. Vil du vite om gullhandel i Afrika? Ja, det er nok en blogg om dette.

Men, mer rolig er kanskje å ta en titt på ulike toppblogger fra Norge og rett og slett bare kose seg og le med folk som deler hverdagsproblemer og tanker om hva som foregår i Norge. Dette er kanskje særlig godt når man sitter på stranden i Thailand og lurer på hva som foregår i vår kalde hjemland.

Bloggen er ikke død

Ja, det er bare å ta oksen ved hornene. Det ble sagt at bloggen var død, men denne personlige delingen av verden og opplevelser lever i beste tilstand og du finner så utrolig mange spennende der ute. Og igjen, på emner som spenner fra matblogger til reiseblogger. Vi antar kanskje siste er mest relevant for våre lesere og viser igjen til toppblogg for å finne den rette. I dag er det rett og slett bare flere og flere blogger som dukker opp i alle format, så det er godt å ha en guide til å finne frem til de beste.

Kos, avslapping og underholdning

Det er jo det vi får ut av å lese blogger. Vi kan kose oss og slappe av mens vi venter på avgangen på flyplassen, eller vi kan lese om reisemål vi en dag vil dra til. For ikke å glemme at vi kan utforske matkultur vi aldri ellers kom over. Og, for den som blir inspirert er det bare å starte en selv.

Vi sier det bare; utforsk verden med en blogg mens du venter på dine neste reiseeventyr. Du vil ikke angre, og du vil lære så mye. Ha det gøy, og kos deg, rett fra godstolen!

Finn billige flybilletter og hotell her

[tp_search_shortcodes slug="1113abb6"]