Finn billige flybilletter og hotell her

[tp_search_shortcodes slug="1113abb6"]

Lag din egen reiseblogg og nettsted!

Skal du ut på reise, eller har du allerede vært rundt om i hele verden? Hva med å dele dine erfaringer med andre og å inspirere flere til å oppdage kloden vår? Det er populært å lage blogger, og kanskje du skal være så tøff at du lager en helt egen nettside om deg og dine reiser? Det er ikke så vanskelig som du skulle tro.

Når du skal komme i gang med å skrive og kose deg kan det virke noe uoverkommelig. Hvordan skal du få reisende til å besøke bloggen din, og hvordan skal du bygge et godt nettsted? Dette er faktisk ikke så vanskelig, trykk deg inn på lenken vår og du skal fort få litt tips.

Her er 10 gode tips til nettstedet ditt:

  1. Start med å lage en oversiktlig navigasjon for hele siden.
  2. Bruk hverdagslig norsk. Tenk deg en rolig samtale der du deler fun facts med venner!
  3. Bruk gode fremgangsmåter for SEO. Lurer du på SEO er? Det kan du lære på dittnettsted.com Dette er enkelt og greit å skrive så søkemotorer finner deg.
  4. Ikke hold igjen på informasjonen! Del og ha det gøy med å dele eventyrene dine!
  5. Gjør startsiden på nettstedet din til et konkret sammendrag av alt du og ditt nettsted er om.
  6. Lag unike sider for spesifikke emner. Ja, gi alt du deler sin egen side på nettstedet.
  7. La bilder hjelpe deg med å fortelle historien din. Et bilde forteller mer enn tusen ord!
  8. Hold nettstedet ditt oppdatert. Ja, det krever litt jobb å dele sine tanker.
  9. Bruk en enkel layout. Det enkle er absolutt ofte det beste.
  10. Gjør det enkelt for besøkende å kontakte deg. Kanskje de har tips, triks, eller lurer på noe?

Hvordan bygger du den?

Ved siden av å lese tips og triks om å lage et nettsted så trenger du ikke uroe deg for å få din blogg og nettsted i gang. Det beste er å bare sette i gang med WordPress, et program som lar deg bygge de mest fantastiske sider på nettet kjapt og enkelt. Begynn i det små og utvid som du lærer mer. Sakte, men sikkert, så har du det mer og mer gøy og får mer og mer ut av å reise og dele erfaringene.

Hvorfor lage nettsted?

Som vi sa, det er direkte gøy og herlig å dele opplevelser og reisetips med andre. I stedet for å lage en generisk blogg på en tilfeldig bloggerside, så kan du heller lage en skikkelig nettside som kun er for deg! Der du forklarer og tipser, samt inspirerer andre til å utforske verden. Og hvem vet, kanskje du også får noen tips og triks tilbake? Internett er en verden i seg, med mange gode mennesker å hjelpe og å lære å kjenne. Og, fort blir reisene ekstra artige da du kan kose deg med å dele de små hemmelighetene du kommer over.

Finn billige flybilletter og hotell her

[tp_search_shortcodes slug="1113abb6"]